| Autorius |
Žinutė |
Svajoklė

Naujas narys
|
 Parašytas: Pir Kov 22, 2010 8:22 pm |
|
nežinau, ar pataikiau į skyrelį Bet gal kad žinot, ar esat susidrūrę, su agro plevėles naudojimu? man šiemet labai norėtųsi, visus savo kampus, ir pakrasčius, šiltnamį, ir ten kur neprieinu su žoliapjove, ištiesti su agro plevele... Jai aš neklystu tai būtent ji neleidžia augti žolytėms? Ar aš neteisi? 
|
|
|
|
 |
Kleckas

Naujas narys
Užsiregistravo: Ket Kov 11, 2010 6:15 pm Pranešimai: 39 Miestas: Romainiai
|
 Parašytas: Pir Kov 22, 2010 9:14 pm |
|
|
Deja, nieko nesigaus (išbandyta). Gal daugumą (pikt)žolių ir pristabdo, bet pakankamai yra tokių, kurios agroplėvelės "nepastebi" ir auga kaip augusios. Pvz., varputis, asiūkliai...
Šitoj vietoj reikia rimtesnio daikto.
_________________ Kleckas ir Afrikoj yra Kleckas !
|
|
|
|
 |
Svajoklė

Naujas narys
|
 Parašytas: Tre Kov 24, 2010 10:58 am |
|
O galėtum rekomenduoti?  ir pvz šiltnamiui ji netiks? 
|
|
|
|
 |
Kleckas

Naujas narys
Užsiregistravo: Ket Kov 11, 2010 6:15 pm Pranešimai: 39 Miestas: Romainiai
|
 Parašytas: Tre Kov 24, 2010 11:48 am |
|
|
Šiltnamyje - galima bandyti, bet netikiu, jog kas nors doro ir ilgalaikio gautųsi...
Šiaip jau klasikinis dalykas nuo žolių yra tokia juoda austa/pinta iš kažkokio tai dirbtinio pluošto plėvelė, kur augalų pardavimo "taškuose" išklojama žemė.
Kaune žinau dvi vietas kur parduoda (Schetelige ir Santeroje). Santeroje ji kažkodėl vadinama "Braškine plėvele".
_________________ Kleckas ir Afrikoj yra Kleckas !
|
|
|
|
 |
Svajoklė

Naujas narys
|
 Parašytas: Tre Kov 24, 2010 1:50 pm |
|
O aš apie tai nepagalvojau, gi tiksliai 
|
|
|
|
 |
Jurgita

Moderatorius
Užsiregistravo: Ant Vas 16, 2010 9:24 pm Pranešimai: 61 Miestas: Šalia Kauno
|
 Parašytas: Tre Kov 24, 2010 2:26 pm |
|
Svajokle, tai tikrai gera plėvė  Žolės pro ją neauga, nebent vėjas ar paukštis užneš sėklų, tai gali sudygti koks nors žoliukas, bet labai lengvai išsirauna, o jei bus pažeista plėvė, tai jau digs iš po žemių viskas kas tik norės.
_________________ augalai@augalai.lt
|
|
|
|
 |
viliuss

Naujas narys
Užsiregistravo: Pir Bal 12, 2010 2:55 pm Pranešimai: 64 Miestas: Radviliškis
|
 Parašytas: Ant Bal 13, 2010 3:50 pm |
|
|
Apie kokią agro plėvelę kalbat, Jei juoda tai taip, bet ta balta nuo piktžolių neapsaugos. Pro balta puikiai praeina šviesa ir drėgme, be to po ja keliais laipsniais temperatūra didesnė - piktžolėms dar geresnė terpė augti ir bujoti
_________________ Aš esu Gamtos vaikas
|
|
|
|
 |
Jurgita

Moderatorius
Užsiregistravo: Ant Vas 16, 2010 9:24 pm Pranešimai: 61 Miestas: Šalia Kauno
|
 Parašytas: Ant Bal 13, 2010 7:40 pm |
|
viliuss rašė: Apie kokią agro plėvelę kalbat, Jei juoda tai taip, bet ta balta nuo piktžolių neapsaugos. Pro balta puikiai praeina šviesa ir drėgme, be to po ja keliais laipsniais temperatūra didesnė - piktžolėms dar geresnė terpė augti ir bujoti Čia kalba eina apie juodą plėvę, jei nesuklysiu, tai ji vadinama polipropilenine. Svajoklė tiesiog ne taip ją pavadino 
_________________ augalai@augalai.lt
|
|
|
|
 |
|